Ilmainen toimitus Suomessa alkaen 60 €:n tilauksesta! 🥰

Kynsilakkatarrat – Paras vaihtoehto tavalliselle kynsilakalle

KYNSILAKKATARROJEN ALOITUSPAKKAUS

31.57

Stikilyn kynsilakkatarrojen aloituspakkaus on loistava ratkaisu, niin kynslakkatarroja ensimmäistä kertaa kokeileville kuin kokeneillekin käyttäjille. Aloituspakkauksen suurin etu on, että saat kaikki siihen sisältyvät tuotteet 25 % edullisemmin.

Aloituspakkaukseen sisältyy kolme settiä kynsilakkatarroja, päällyslakka ja kynsiviila. Kaikki ne on pakattu kauniisti Stikilyn läpinäkyvään kosmetiikkalaukkuun. Kosmetiikkalaukku soveltuu erinomaisesti kynsilakkatarrojen säilyttämiseen, koska se on valmistettu kestävästä läpinäkyvästä PVC-muovista, joten löydät sopivat tarrat sieltä nopeasti.

Voit itse valita, millaiset kolme settiä kynsilakkatarroja haluat aloituspakkaukseesi, niin että jokainen setti on yhdestä asiakkaidemme suosikkituotekategoriasta. Voit valita yhden setin yksiväristen tarrojen joukosta, sillä klassisen punaisen tai näyttävän vaaleanpunaisen kanssa ei voi mennä vikaan. Voit valita yhden setin ranskalaisten manikyyrien joukosta. Sitä on yleensä todella vaikea tehdä kotimanikyyrissä, mutta tarrojen avulla se onnistuu helposti. Viimeisen kolmesta setistä voit valita kimalletarrojen joukosta, koska niiden kestävyys yllättää sinut.

Osasto:
KYNSILAKKATARROJEN ALOITUSPAKKAUS

......

......

......

......

......

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KYNSILAKKATARROJEN ALOITUSPAKKAUS”
IReview our product to get a chance to receive coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Valitse aloituspakkauksen tuotteet täältä.
KYNSILAKKATARROJEN ALOITUSPAKKAUS
31.57Lue lisää
Scroll to Top

Tule kanta-asiakkaaksi

LISÄKSI ANNAMME SINULLE 10 % ALENNUSKOODIN ENSIMMÄISTÄ OSTOSTASI VARTEN!