Ilmainen toimitus Suomessa alkaen 60 €:n tilauksesta! 🥰​

Kynsilakkatarrat – Paras vaihtoehto tavalliselle kynsilakalle

Search
Close this search box.

Geelilakkauksen tekeminen kotona ei ole koskaan ollut helpompaa tai kestävämpää!

Geelilakkatarra Kathy
Hinta kanta-asiakkaalle 18.90€

Geelilakkatarra Carly
Hinta kanta-asiakkaalle 18.90€

Geelilakkatarra Scarlett
Hinta kanta-asiakkaalle 18.90€

Geelilakkaus on nopeasti tullut suosituksi naisten keskuudessa. Säännölliset salonkikäynnit vaativat aikaa ja rahaa. Kotona itse tehtävä geelilakkauksen tekeminen tavanomaisilla geelilakoilla on melko aikaa vievää. Lisäksi geelilakan poistaminen voi vahingoittaa luonnollisia kynsiä.

Stikilyn tavoitteena on tehdä kynsienhoito ja manikyyri yhtä helpoksi kuin hiustenpesu. Olemme ottaneet askeleen lähemmäksi tätä tavoitetta, sillä geelilakalle on korvaaja – geelilakkatarra.

Kotikäyttöön tarkoitettu geelilakan asennussarja vaatii yleensä pohjalakan, värikerroksen ja päällyslakan. Jokainen kerros vaatii aikaa kovettuakseen UV-lampun alla. Tämä on melko työlästä ja aikaa vievää.

Stikilyn geelilakkatarrat ovat paras vaihtoehto perinteiselle geelilakalle. Kyseessä on valmiiksi suunniteltu geelilakka, jonka liimaat suoraan kynnelle. Saatavilla on monivärisiä, kuviollisia sekä ranskalaisen manikyyrin efektillä varustettuja malleja. Tarroja ei ole valmistettu muovista, vaan samoista aineosista kuin geelilakka. Asennus ei vaadi pohja- tai päällyslakkaa, ainoastaan pakkauksessa mukana tulevat tarrat, kynsiviilan ja UV-lampun. Geelien värit ja kuviot ovat kirkkaita, eivätkä haalistu ajan myötä.

Myös geelilakkatarran poistaminen on helppoa, eikä vaadi mitään erityistä. Voit poistaa tarrat käyttämällä puutikkua tai esimerkiksi hammaslankaa.

Geelilakkatarran asentaminen

Geelilakkatarran asentaminen on erittäin helppoa, ja sen voi tehdä kuka tahansa nainen.

Viisi askelta ihanteellisiin kynsiin:

  1. Valitse sopivan kokoinen tarra.
  2. Liimaa se kynnelle.
  3. Viilaa kynneltä ylijäävä osa pois.
  4. Koveta UV-lampun alla 60 sekunnin ajan.
  5. Valmista! Unohda kynsienhoito vähintään kolmeksi viikoksi.

VINKKI! Voit leikata tarran sakseilla sopivan kokoiseksi ja käyttää sitä varpaankynsillä. Näin saat samanaikaisesti tehtyä sekä manikyyrin että pedikyyrin.

Geelilakkatarran poistaminen

Geelilakan poistamiseksi helpoin tapa on käyttää hammaslankaa. Aseta hammaslanka kynnen reunaan ja vedä, jotta hammaslanka “leikkaa” tarran liiman läpi.

Huomio! Älä poista geelilakkatarran vain vetämällä sitä irti kynnestä - tämä voi vahingoittaa kynnen pintaa.

Aloituspaketti

Stikilyn geelilakkatarran aloituspaketti on loistava ratkaisu sekä aloitteleville tarran käyttäjille että jo kokeneille faneille. Suurin etu aloituspaketissa on, että kaikki tuotteet ovat 25% edullisempia, joten saat käytännössä UV-lampun ilmaiseksi mukaan!

Valikoima malleja

Shopping Cart
Scroll to Top

Tule kanta-asiakkaaksi

LISÄKSI ANNAMME SINULLE 10 % ALENNUSKOODIN ENSIMMÄISTÄ OSTOSTASI VARTEN!