Ilmainen toimitus Suomessa alkaen 60 €:n tilauksesta! 🥰​

Kynsilakkatarrat – Paras vaihtoehto tavalliselle kynsilakalle

Search
Close this search box.

Kynsihoidon vallankumous – Geelikynsitarrat

Stikilyn verkkokaupan tavoitteena on tehdä kynsien hoidosta ja manikyyrin tekemisestä yhtä helppoa kuin hiustenpesu. Kynsilakkatarrat ovat jo saavuttaneet suuren suosion suomalaisten naisten keskuudessa, mutta nyt on aika esitellä aivan uusi tuoteryhmä – geelikynsitarrat.

Geelikynsitarrojen perusidea on sama kuin kynsilakkatarroissa. Saatavilla on laaja valikoima erilaisia tarroja – monivärisiä, kuviollisia ja ranskalaisen manikyyrin vaikutelman antavia. Aivan kuten kynsilakkatarrat, kiinnität geelikynsitarrat kynteen, poistat tarran kynnen yli menevän osan saksilla tai viilaamalla, ja laitat kynnet UV-lampun alle 60 sekunniksi ja – valmis! Voit unohtaa kynsien hoidon ainakin kolmeksi viikoksi.

Geelikynsitarrojen poistaminen on myös helppoa, koska voit poistaa ne esimerkiksi puutikun tai hammaslangan avulla.

Geelikynsitarrapakkaus sisältää 20 erikokoista tarraa, joista voit valita jokaiselle kynnellesi sopivan. Lyhyemmille ja pienemmille kynsille voit tehdä kaksi manikyyriä yhdestä pakkauksesta. Pakkaukseen kuuluu myös kynsiviila. Geelikynsitarrat on pakattu läpinäkymättömään muoviin, jossa voit myös säilyttää niitä. Geelikynsitarrat säilyvät hyvin muovin sisällä, jolloin voit käyttää niitä myös myöhemmin.

Geelikynsitarrojen suurimmat edut:

  • Kestävät jopa neljä viikkoa. Tavallisten kynsilakkatarrojen ongelma on kynnen kärkien kuluminen, mutta geelikynsitarrojen kanssa tätä ongelmaa ei ole.
  • Kiinnittäminen on helppoa, eivätkä geelikynsitarrat vaadi päällyslakkaa. Tarvitset geelikynsitarrojen kovettamiseksi vain UV-lampun, joka on nyt saatavilla myös Stikilyn verkkokaupasta.
  •  Geelikynsitarrojen värit ja kuviot ovat kirkkaita, eivätkä ne haalistu ajan myötä. Kyntesi näyttävät kauniilta vielä 34 viikonkin jälkeen.
  • VINKKI! Voit leikata saksilla tarrat varpaankynsiisi sopiviksi. Niin voit tehdä manikyyrin ja pedikyyrin samalla kertaa
Filter

Näytetään tulokset 1–25 / 41

Valitse väri

Valitse tyyli

Scroll to Top

Tule kanta-asiakkaaksi

LISÄKSI ANNAMME SINULLE 10 % ALENNUSKOODIN ENSIMMÄISTÄ OSTOSTASI VARTEN!