Ilmainen toimitus Suomessa alkaen 60 €:n tilauksesta! 🥰​

Kynsilakkatarrat – Paras vaihtoehto tavalliselle kynsilakalle

Search
Close this search box.

Kynsilakkatarrojen asennus

Salonkikelpoiset kynnet kotona! Helppo kiinnittää ja kestää jopa 14 päivää!

Puhdista kynnet rasvasta ja liasta. On tärkeää, että kynnen pinta on puhdas – näin tarran liima kiinnittyy paremmin kynteen. Työnnä ensin kynsinauhoja varovasti taaksepäin, jotta voit laittaa tarrat mahdollisimman lähelle kynnen juurta.

Kiinnitä tarra kynteen mittaamalla ensin sopivan kokoinen kynsilakkatarra. Jos mietit kahden koon välillä, valitse aina pienempi. On tärkeää, että tarra kiinnittyy vain kynsiin, ei kynsinauhoihin. Leikkaa tarra halutessasi saksilla sopivamman kokoiseksi.

Poista tarran suojakalvo

Irrota tarra alustasta

Aseta tarra kynnelle ja paina lujasti koko kynnen alueelta. Painaessasi tarraa kynteen – varmista, että tarra on kiinnittynyt kunnolla koko kynteen.

Leikkaa saksilla kynnen ylimenevä tarra mahdollisimman läheltä kynttä. Viilaa loput ylimääräisestä tarrasta pitkillä, samansuuntaisilla liikkeillä. Halutessasi voit vielä lakata kyntesi läpinäkyvällä päällyslakalla, jolloin Stikilyn kynislakkatarrat kestävät vieläkin paremmin.

Vältä kosketusta veden kanssa 2 tunnin ajan kiinnittämisen jälkeen. Käsien peseminen on OK, mutta anna tiskien odottaa 😉

Tarrojen POISTAMINEN

Kynsilakkatarran poistaminen kynsi- tai ruokaöljyllä

Laita hieman öljyä kynnen juureen ja anna sen vaikuttaa hetken aikaa. Aloita sitten tarran irrottaminen puutikulla työntämällä – öljy liuottaa liiman ja saat helposti tarran irrotettua puutikun avulla.

Lisää vinkkejä

  • Irrota tarrat suihkun tai saunan jälkeen. Lämpö pehmentää liimaa ja helpottaa tarrojen poistamista.
  • Poistamisen jälkeen anna öljyn kostuttaa kynsiäsi, äläkä kiinnitä heti uusia tarroja. Anna kynsien hengittää yön yli ja kiinnitä uudet tarrat vasta seuraavana aamuna.
  • Ennen uusien tarrojen kiinnittämistä, muista pestä kätesi puhtaaksi rasvasta ja öljystä. Näin tarrat kiinnittyvät tiukasti kynsiisi!

Poista tarrat vahingoittamatta kynnen pintaa!

Kynsilakkatarran poistaminen kynsilakanpoistoaineella

Kostuta vanulappu kynsilakanpoistoaineella ja aseta se kynnen päälle. Anna vaikuttaa. Poista tarra samoin kuin tavallinen kynsilakka.

Tarvittaessa pidennä kynsilakanpoistoaineen vaikutusaikaa. Jotta vanulappu pysyy paremmin paikallaan, voit kiinnittää sen paikalleen alumiinifoliolla.

HUOM! ÄLÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA POISTA KYNSILAKKATARRAA KYNNESTÄ VETÄMÄLLÄ – SE VOI VAHINGOITTAA KYNNEN PINTAA.

Vinkit

100 % RAHAT TAKAISIN -TAKUU – KOKEILE ROHKEASTI

Tarjoamme asiakkaillemme rahat takaisin -takuun 30 päivän ajan tilauksen tekemisestä. Voimme tehdä sen, koska Stikilyn kynsilakkatarroja on käyttänyt jo niin moni nainen – ja he kaikki ovat olleet tyytyväisiä! Katso palautesivultamme millaista palautetta asiakkaamme ovat antaneet.

Jos;

  • sinulla on ongelmia kynsilakkatarrojen kiinnittämisessä;
  • tarrat eivät pysy luvatulla tavalla;
  • tarrat irtoavat muutaman tunnin kuluttua kiinnittämisestä;
  • tarrojen alle muodostuu kuplia kiinnittämisen jälkeen.

Tai sinulla on jokin muu ongelma tarrojen kanssa – kerro siitä meille: moika@stikily.fi

Löydämme ongelmaasi ratkaisun tai, mikäli se ei ole mahdollista – hyvitämme tilauksesi.

Äskettäin lisätyt tuotteet

Shopping Cart
Scroll to Top

Tule kanta-asiakkaaksi

LISÄKSI ANNAMME SINULLE 10 % ALENNUSKOODIN ENSIMMÄISTÄ OSTOSTASI VARTEN!