Ilmainen toimitus Suomessa alkaen 60 €:n tilauksesta! 🥰​

Kynsilakkatarrat – Paras vaihtoehto tavalliselle kynsilakalle

Search
Close this search box.
Stikily-riin-aas.jpg

Löysin itselleni kynsilakkatarrat ja napsautin heti – “Kyllä! Se on minun aiheeni!” Minulla on ollut vaikeuksia nokkia kynsinauhojani koko elämäni… kyllä – se on sairaus. Jostain syystä tämä ei ole ongelma, jos kynnet on lakattu, peitetty geelilakalla tai jos minulla oli geelikynnet.

Kuukausittainen huolto ei ollut enää mahdollista, ja kynsilakkalla saavuttaa geelilakan vaikutus – no, minulla ei ole sellaista vapaapäivää.  Löysin myös aina syyn olla ostamatta kotiin UV-lampulla varustettua geelilakkaussarjaa – se tuntui liian monimutkaiselta.

Pidän myös hoidoista, jotka voivat kasvaa sinusta ulos – kuten ripsien taivuttaminen ja värjäys – ne vain haihtuvat ajan myötä eivätkä huuda, kun uutta hoitoa tarvitaan 🙂

Sama pätee kynsilakkatarraan. Kun otan pois, olen ilman lakkaa; tarvittaessa kynsien muotoilua on mahdollista päivittää vaikka päivittäin vaatteiden tai tapahtuman mukaan. Tarvittaessa tiedän, että esimerkiksi glitterillä varustettu kynsilakkatarra kestää 14 päivää ja niin edelleen. Lisäksi pidän mahdollisuudesta kokeilla jotain, mitä en normaalisti riskeeraisi, en koskaan ostaisi kokonaista pulloa keltaista kynsilakkaa – mutta kynsilakkatarroilla voin kokeilla sitä ja yleensä yllättyä iloisesti 🙂 

Ja pidän siitä vapaudesta – helppo levittää, helppo poistaa – HELPPO!

Tästä yksinkertaisuudesta kiehtoneena loin kynsilakkatarramerkin.
Tänään teen yhteistyötä valmistajan kanssa, jolla on kokemusta kynsilakkatarrojen valmistuksesta vuodesta 2010.  Valmistaja on läpäissyt BSCI-sertifioinnin, saanut ISO9001 laadunhallintasertifikaatin, kynsilakkatarrat ovat saaneet SGS-sertifioinnin ja FDA-sertifioinnin ja täyttää täysin EU-vaatimukset.

Omat suosikkityylini

Äskettäin lisätyt tuotteet

Shopping Cart
Scroll to Top

Tule kanta-asiakkaaksi

LISÄKSI ANNAMME SINULLE 10 % ALENNUSKOODIN ENSIMMÄISTÄ OSTOSTASI VARTEN!