Ilmainen toimitus Suomessa alkaen 60 €:n tilauksesta! 🥰​

Kynsilakkatarrat – Paras vaihtoehto tavalliselle kynsilakalle

Search
Close this search box.

Ranskalainen manikyyri: ajaton tyyli, joka tuo tyylikkyyttä ja hienostuneisuutta. Tiedämme sen tuskallisen hetken, kun yritämme saada sen täydellisen valkoisen viivan, joka ei pysy siistinä kymmentä minuuttia pidempään… Voi, kuinka paljon aikaa ja vaivaa menetetään siihen!

Mutta hei, meillä Stikilylla on ratkaisu! Ranskalaiset manikyyritarramme ovat helppoja käyttää ja saavutat niillä täydellisen ranskalaisen manikyyrin muutamassa minuutissa. Tarvitset vain laittaa esisuunnitellut kynsilakkatarrat kynsiisi, lisätä pintalakkaa jos haluat, ja olet valmis! Täydelliset kynnet, jotka pysyvät upeina jopa 14 päivän ajan.

Haluatko tietää, kuinka helppoa on asentaa ja poistaa kynsilakkatarroja? Tutustu tähän! Kokeile ja koe kuinka ranskalainen manikyyri on nyt helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Stikily tekee kauneudenhoitotuotteista yksinkertaisia, mutta vaikuttavia – aivan kuten sinä.

Luo täydellinen ranskalainen manikyyri, jonka olet aina halunnut. Kokeile Stikilyn ranskalaisia manikyyritarroja ja anna kynsiesi hehkua tyylikkyyttä.

Filter

Näytetään kaikki 19 tulosta

Valitse väri

Valitse tyyli

Scroll to Top

Tule kanta-asiakkaaksi

LISÄKSI ANNAMME SINULLE 10 % ALENNUSKOODIN ENSIMMÄISTÄ OSTOSTASI VARTEN!