Ilmainen toimitus Suomessa alkaen 60 €:n tilauksesta! 🥰​

Kynsilakkatarrat – Paras vaihtoehto tavalliselle kynsilakalle

Search
Close this search box.

Kynsilakka vs Stikily kynsilakka -tarra

Kynsilakkapullon aukot … haju kastuu. Lakkaa kynnet… taas samaa sävyä kynsilakkaa…
Kynnet on lakattu, 15 minuuttia kulunut ja kahvitauolle ottaminen tekee jälkensä kuivumattomaan lakkaan….
Ja kolmen päivän jälkeen vaiva on jo maksanut itsensä takaisin… ?‍?

Onko sinulla tuttavuutta etukäteen?
Unohda kaikki tämä vaiva – se voi olla helpompaa!

Stikilyn kynsilakka on hajuton ja käytännössä valmis toimitettavaksi heti asennuksen jälkeen. Seuraavassa on vertailu kynsilakan ja Stikilyn välillä.

Kynsilakka

  1. Kynsilakan tuoksu – haju, joka toisinaan ottaa vettä silmistä, on todellinen ei-ei kynsilakkauksessa.
  2. Pitkä kuivumisaika – jos haluat saavuttaa läpinäkymättömän kynsilakkakerroksen, siihen tarvitaan vähintään kaksi tai kolme kerrosta kynsilakkaa. Nämä kerrokset kuivuvat koko ajan…
  3. Kestää vähän aikaa – Riippumatta siitä, kuinka huolellisesti valmistauduit, valitettavasti 2-3 päivää lakkauksen jälkeen kynsien kärjet ovat jo niin kuluneet, että sinun on aloitettava koko prosessi.
  4. Rajoitettuja malleja – Mielenkiintoisen, erivärisen mallin saavuttaminen kynsilakkalla on melko aikaa vievää ja koska sen kesto on niin lyhyt, se on aivan turhaa. Jos haluat maalata jokaisen kynnen eri sävyyn, tarvitset 5 tai 10 (!) eri sävyistä kynsilakkaa.
Kynsilakka
Stikily kynsilakkatarra

Stikily kynsilakkatarra

  1. Ei haise kynsilakasta. Kyllä, ei hajua! Stikily-tarrat on tehty tavallisesta kynsilakasta ja kaikki tämä tuoksuva ja kuivaava osa on tehty puolestasi ennenkin.
  2. Manikyyri valmis 20 minuutissa . Stikily-tarrat tekevät siitä helppoa! Otat tarran pohjasta, laitat sen kynsiisi, viilaat ylimääräisen ja olet valmis. Tee tämä jokaiselle kynnelle ja noin 15-20 minuutissa manikyyri on valmis. Esittelyaikaa ei ole, koska mallit on valmisteltu sinua varten aiemmin.

    Tarran käyttöiän pidentämiseksi on suositeltavaa levittää 1 kerros kirkasta kynsilakkaa tarran lisäksi, mutta siedämme tätä yhden kerroksen
  3. Kestää 10-14 päivää – Stikily-tarrat kestävät, mutta elämäntavoista riippuen uskallan antaa vähintään 7 päivää. Aivan kuten kynsilakat ovat erilaisia, myös tarrat ovat erilaisia. Esimerkiksi glitterillä varustetut tarrat ovat kestävämpiä kuin yksiväriset . Pidä tämä mielessä, kun asennat tarroja
  4. Useita erilaisia malleja – älä kyllästy toistamaan – kynsilakkatarrojen suunnittelu on tehty sinua varten. Saat oikean suunnittelun ja kaikki.

Voidaan sanoa, että kynsilakkatarra välittää kynsilakkaa sen mukavuuden ja kestävyyden suhteen. Suurin plussa minulle on tuloksen kestävyys ja asennuksen helppous.
Lisäksi on tietysti hyvä, jos koko suunnittelu on valmis ja sinulla on vain asennuksen vaivaa. Katso Stikily kynsilakat verkkokaupasta.

Tilaaminen on helppoa ja tuotteet lähetetään yleensä seuraavana arkipäivänä. Lisäksi ilmainen toimitus on voimassa yli 60€ ostoksille. Ja niin vähän kuin se – tarjoamme tuotteillemme 100 % rahat takaisin -takuun – koska tiedämme vain kuinka hyvä tämä tuote on.

Shopping Cart
Scroll to Top

Tule kanta-asiakkaaksi

LISÄKSI ANNAMME SINULLE 10 % ALENNUSKOODIN ENSIMMÄISTÄ OSTOSTASI VARTEN!