Ilmainen toimitus Suomessa alkaen 60 €:n tilauksesta! 🥰​

Kynsilakkatarrat – Paras vaihtoehto tavalliselle kynsilakalle

Search
Close this search box.

Geelikynnet vs Stikily kynsilakka tarrat

Geelikynnet ovat selvästi yksi kulutetuimmista kauneuspalveluista naisille nykyään. Se on mukava, tekee kynnen pinnasta vahvan ja antaa sinun unohtaa kynsienhoidon useiksi viikoiksi. Kuitenkin mekaanisten (tosin minimaalisten) vaurioiden ja huoltoon käytetyn ajan ja rahan vuoksi monet naiset etsivät vaihtoehtoa. Vaihtoehtona tarjoamme myös Stikily kynsilakkaa.

Stikilyn kynsilakkatarrat on valmistettu tavallisesta kynsilakasta ja ne on helppo kiinnittää kynsiin. Asennus on helppoa, tarvitset vain kynsiviilan ja vähän keskittymistä! Ei tarvita primeria, UV/LED-lamppua tms., joihin on vaikea päästä käsiksi. Seuraavassa korostamme sekä Stikily-tarrojen että geelilakan hyvät ja huonot puolet.

Geelikynnet

– Asennus 2,5 tuntia
Asennushinta alkaen 65 €
– Huollon kesto 2,5 tuntia
– Huoltohinta alkaen 79 €
Geelikynsien asennus ja hoito kestää noin 2,5 tuntia kuukaudessa. Myös mökille meno- ja paluuaika voidaan laskea mukaan. Jos yhdessä vuodessa on 52 viikkoa ja huolto suoritetaan 4 viikon välein, se tarjoaa yhteensä 13 hoitoa ja 32,5 tuntia huoltoaikaa. Se on enemmän kuin kokonainen päivä!
Lisäksi taloudellista puolta ei voida jättää huomiotta. Noin 13 hoitokertaa vuodessa maksavat noin 1027€ . Sillä rahalla saa hyvin suunnitellun lentolipun tai jopa useita.
– Yksi kynsimalli kuukaudessa – Jos olet huollettu, kynsi on suunniteltu seuraavaan hoitoon asti. Uloskasvu tapahtuu, jotkut kynnet voivat katketa
– Kynsien mekaaninen karhennus vaaditaan – ennen geelin levittämistä kynnet karhennettu, jotta geeli tarttuu paremmin. Mekaaninen karhennus on minimaalista, mutta säännöllinen tekeminen vahingoittaa varmasti kynsiäsi.
– Kynnet poiston jälkeen heikoiksi kunnes vaurioitunut osa kasvaa – onneksi kynnet on suunniteltu kasvamaan ulos ja yleensä kaikki vauriot katoavat ajan myötä. Kuitenkin heti geelikynsien poistamisen jälkeen kynnet ovat heikot kuin paperi ja katkeavat varmasti usein.
+ 3-4 viikkoa huoltovapaat kynnet – no se on hyvä. Geelikynnet ovat yleensä vahvoja ja kestävät todella noin 3-4 viikkoa. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin voidettaa käsiäsi.
+ Paljon erilaisia malleja – geelikynsien suuri etu on ehdottomasti mallien monimuotoisuus. Valittavana on luonnolliset yksiväriset kynnet, ranskalainen manikyyri sekä kohokuvioidut, kivi- ja muut kynnet.
+ Mahdollisuus muuttaa kynnen muotoa – geelikynsien etuna on ehdottomasti mahdollisuus “rakentaa” kynsi. Kynnen muodon muuttaminen antaa mahdollisuuden pidentää kynttä, harmonisoida muotoa.

Geelikynsille on vaihtoehtoja. Esimerkkejä ovat geelilakka, irrotettava lakka sekä Stikily-kynsilakkatarrat.

Stikily kynsilakkatarrat

+ Asennus 20 minuuttia
+ Asennushinta 8,90 €
(Hinta vakioasiakkaalle)
+ Huolto 30 minuuttia
+ Huoltohinta 8,90 €
(Hinta vakioasiakkaalle)
+ Huolto on valinnainen
Stikily-kynsilakkatarrat ovat edullinen ja nopea korvike geelikynsille. Hoito joutuu tekemään useammin kuin geelikynsillä, mutta sen voi tehdä kotona tai missä tahansa – ehkä säästät aikaa käymällä ja tulemalla. Jokainen nainen käyttää keskimäärin 2 sarjaa tarraa kuukaudessa, mikä maksaa 165,6 € . Tarrojen ylläpito kahdesti vuodessa kestää 12 tuntia vuodessa . Huolto sisältää vanhan tarran poistamisen sekä uuden kiinnityksen. Tarroja voi kuitenkin jättää kiinnittämättä ollenkaan – toisin sanoen seuraava huolto ei ole pakollinen.
+ kynsien mekaaniset vauriot eivät ole välttämättömiä – tarrat kiinnitetään suoraan kynsiisi eikä kynsiä tarvitse karhentaa. Kynnet on puhdistettava rasvasta ja lialta ja tähän sopii mainiosti tavallinen kynsilakanpoistoaine, jolla kynnet puhdistetaan helposti.
+ Tarrojen poistaminen ei vahingoita kynttä – tarrat voidaan poistaa öljyllä ja/tai lämmöllä. Lempitapani on tämä: laitan öljyn lämpimään veteen ja liotan kynsiäni siinä noin 10 minuuttia. Lämmin vesi ja öljy pehmentävät kynsitarran alla olevaa liimaa, ja pienellä puutikulla ne irtoavat helposti. Kylvyn jälkeen hylkään kynsinauhoja ja kotitekoinen manikyyri tehdään. Olen käyttänyt öljyjä, oliiviöljyä, kynsiöljyä ja tavallista rypsiöljyä – kaikki toimii, enkä suosisi mitään näistä.
+ Useita eri malleja – Stikily epoesista löytyy 100 erilaista mallia. On malleja, kuten ystävänpäiväjoulu – sekä Halloween -teemalla. Saatavilla on kuitenkin myös klassisia yksivärisiä tarroja sekä ranskalaisia manikyyritarroja .
– Hoida useammin kuin geelikynnet – tarrat kestävät noin 10-14 päivää ja vaativat enemmän hoitoa. Ottaen huomioon, että yksi hoito kestää noin 30 minuuttia ja hoitoja on keskimäärin 2 kuukaudessa (yhteensä 1 tunti hoitoa kuukaudessa), voitat silti 1,5 tuntia Stikily-tarroilla.
– Asennus voi olla aluksi vaikeaa – Teen parhaani, jotta tarrojen asentaminen olisi mahdollisimman helppoa heti ensimmäisestä vaiheesta lähtien. Kuten kaikki, se vaatii harjoittelua. Jos asennus on edelleen erittäin vaikea sinulle, ota yhteyttä – löydämme ratkaisun.
– Tarrat alkavat “kuplia” – voi olla tilanne, jossa kaikki on kaunista asennuksen jälkeen, mutta muutaman päivän kuluttua tarrat kuplivat. Tämä johtuu yleensä puhdistamattomista kynsistä. Kehomme luonnollinen rasva on myös kynsissä. Toisilla on enemmän, toisilla vähemmän. Jos rasvaa ei poisteta esimerkiksi tavallisella kynsilakanpoistoaineella, tämä rasva voi aiheuttaa tarrojen kuplimista. Lisäksi ennenaikainen altistuminen vedelle voi aiheuttaa kuplia. Esimerkiksi astianpesua tulee välttää 2 tunnin ajan asennuksen jälkeen. Kupliminen voi johtua liian nopeasta altistumisesta lämmölle – esimerkiksi föönaamisesta. Asennuksen jälkeen anna liiman kovettua noin 2 tuntia.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Stikily-tarrat ovat halvempia sekä ajallisesti että rahallisesti. Kyllä, ne eivät ole yhtä vahvoja, eivät salli geelikynsien kaltaisen kynnen muodon rakentamista, mutta vapaus valita, asennetaanko tarroja ollenkaan, painaa ainakin minulla velvoitteen. Stikily-tarroja on saatavilla täällä samoissa epoissa. Saatavilla on yli 100 mallia sekä kynsille että varpaille. Toimitus on nopea – lähetämme tilaukset yleensä seuraavana arkipäivänä ja sinulle ilmainen toimitus ostosko alkaen 60€. Koska olemme vakuuttuneita tuotteemme hyvyydestä, tarjoamme tuotteelle myös 100 % rahat takaisin -takuun.

Scroll to Top

Tule kanta-asiakkaaksi

LISÄKSI ANNAMME SINULLE 10 % ALENNUSKOODIN ENSIMMÄISTÄ OSTOSTASI VARTEN!